Keresés a honlapon

Nyári akciós csomagjaink: részletek itt!Aktuális állásajánlataink: részletek itt!

Rendelésfelvétel:

Megrendelés leadásához kattintson a Termékrendelés, vagy a Webáruház menüpontra.

Postaköltség: MINDÖSSZE 400 FT!


Hírlevél feliratkozás: itt!
Felhívjuk a Kedves Vásárlók figyelmét, hogy a legújabb frissítéseket tartalmazó honlap az F5 funkcióbillentyű lenyomásával válik olvashatóvá.A nemrég több országos csatornán (TV2, Fem3, Pro4, Sport Klub, F&H, DoQ, Sorozat+, Prizma, Muzsika Tv, Film+2) sugárzott reklámunkból többek közt egy kedves ügyfelünk Magyar Családi Balzsammal kapcsolatos tapasztalatairól is hallhatunk.


"Ízületi-reumatikus bajomra már régebb óta használtam a Magyar Családi Balzsamot. Amikor csípőprotézist ültettek be, bevittem magammal a krémet a kórházba. Keletkezett egy vérömleny a műtétkor, s megkértem a nővérkét, hogy kenegesse fölötte a csípőmet. Ma is használom, egy lépést se teszek nélküle."

Filiszár Józsefné (Erzsike néni), Lábod"Illata, felszívódása, fájdalomcsillapítása nagyszerű. Ez a balzsam tudott csak abban segíteni, hogy végigaludhassam az éjszakát."

Gulyás Sándorné, Mezőcsát


"Családommal visszérgyulladásra, napégésre, szúnyogcsípésre, illetve izomhúzódás és izomláz fájdalmának csillapítására is rendszeresen használjuk a Magyar Családi Balzsamot. Kiváló termék!"

Lebeda Attila, Nyíregyháza"A gyógyszert felírja az orvos, a gyógynövényt pedig az Isten adta."

Plószné Margó, Nyíribrány


Tájékoztatjuk Kedves Ügyfeleinket, hogy elkészült és hamarosan megvásárolható lesz termékcsaládunk legújabb két tagja, a nappali és éjjeli ránctalanító krémünk! Vásároljon továbbra is gyógyhatású készítményeinkből, hogy a szeles, hűvösebb időszakban is megőrizze egészségét!Hallva hírünket, a debreceni illetőségű Alföld TV is kíváncsi volt a NaturComfort Kft-re. Ebben a riportban többek közt néhány gyógynövényről, illetve az alternatív gyógyászatról is tájékozódhat a Kedves Érdeklődő.


Kedves Vásárló, Kedves Érdeklődő!

Az elmúlt időszakban több vevői visszajelzést kaptunk arról, hogy a Magyar Családi Balzsamhoz hasonló terméket kínáló cég úgy kínálja a saját készítményét, mint a NaturComfort Kft. Magyar Családi Balzsamjának továbbfejlesztett változatát, illetve ahhoz is van merszük, hogy a NaturComfort Kft. nevében keressenek meg gyanútlan embereket. Termékeink receptúrája titoktartási védelem alatt áll, azt nem adjuk ki senkinek, tehát aki azt állítja, hogy a Magyar Családi Balzsam továbbfejlesztett változatával rendelkezik, valótlant állít!

Kérjük, figyeljen oda, hogy amikor meg- rendel valamit, tisztázza, melyik cégtől, melyik városból keresik!
Írja fel, ki kereste, milyen telefonszámról, kérje el a telefonáló adatait! Ha gyanúja támad, hívjon fel bennünket! Ügyfélszolgálatunkon, a 0620-275-4858-as, a 0620/508-9690-as, vagy a 0642/726-706-os telefonszámon utána tud érdeklődni, valóban nálunk dolgozik-e, aki Önt felhívta!

Illetve, mikor megkapja a krémet, bizonyosodjon meg róla, hogy a Magyar Családi Balzsam és a NaturComfort cégnév szerepel rajta. Mivel több cég is bennünket leutánozva még hasonló dobozformát is készíttetett a termékéhez, cégünk új dobozt és matricát választott a jobb meg- különböztetés és a profibb megjelenés érdekében.---------------------------------------------------------

Tájékoztatjuk kedves Ügyfeleinket, hogy személyesen Polgári Erika telefonosként nem keresi meg Önöket, hogy termékeinket ajánlja. Ha valaki Polgári Erikaként mutatkozik be és úgy ajánl terméket, legyen óvatos, mert éppen be akarják csap- ni. Minden esetben kérje el a telefonos nevét és mobiltelefonszámát!


A NaturComfort Kft. D.A.S. Jogvédelem alatt álló Cég.

HÍREK

A NaturComfort Kft. hírei

 

Kedves Vásárlóink!


Örömmel tudatjuk Önökkel, hogy májusi 19-én hétfőn már az 1000. Vásárló rendelt tőlünk interneten keresztül.

A szerencsés Fedor Lászlóné, tiszalöki vásárlónk, akinek ez volt az első rendelése tőlünk.

Egy Családi összefogás keretében rendeltek tőlünk a Nagymama születésnapjára, ami 2014. május 21-én volt.

A napokban ellátogattunk hozzájuk és megajándékoztuk Őket (a megrendelt termék mellett) egy Magyar Családi Termékek Díszdobozzal.

 


Átvehették e mellett Ügyvezetőnk, Polgári Erika köszöntőlevelét is, valamint egy Út a Boldogsághoz füzettel is megleptük Őket.

 


Fedor Lászlóné az ajándékokat Benyusz Eszter Szállítási Osztályvezetőtől és Hornyákné Takács Ágnes Termelési Igazgatóhelyettestől vehette át.

A képen: Fedor Lászlóné 1000. webes rendelők, és tőle balra Hornyákné Takács Ágnes, a NaturComfort Kft. képviseletében.


Ezúton is gratulálunk, a Nagymamának pedig Boldog Születésnapot Kívánunk!

 

2014. május 20.

 

Kedves Vásárlóink!

 

Nagy örömmel, és büszkeséggel értesítjük Önöket, hogy a Magyar Családi Balzsamunkat 2014. márciustól a Magyar Természetgyógyászok Szövetsége ajánlásával ajánljuk figyelmébe.

 2014. február 27.


 

 

Kedves Vásárlóink!

 

Örömmel értesítjük Önöket, hogy a hetek óta tartó várakozás meghozta gyümölcsét, hiszen az új irodaházunk felújítása, korszerűsítése megtörtént, így december 2-án használatba vehettük.


Erre való tekintettel címünk megváltozott, hiszen a 4481 Nyíregyháza, Attila út 28. szám alatti családi házat kinőttük.

 

Új címünk: 4432 Nyíregyháza, Westsik Vilmos út 110.

Új telefonszámunk: 42/726-706

 

Új irodánkban ugyanolyan nagy szeretettel várjuk a betérő Vásárlókat, Érdeklődőket, ha arra jár, nézzen be!

 

2013. december 5.

 

Kedves Vásárló!

 

Nagy örömünkre szolgál, hogy az 5 hónapja forgalomba került Magyar Családi Balzsam extra hűsítéssel készült változata után termékcsaládunk legújabb tagját mutathatjuk be Önöknek, a Magyar Családi Termékek Díszdobozát.

 

Díszdobozunk négy remek termékünket tartalmazza: a Magyar Családi Balzsamot, a Magyar Családi Balzsam extra hűsítéssel készült változatát, a Magyar Családi Sarokpuhítót és a Magyar Családi Kézkrémet.

 

Ezeket a készítményeket a díszdobozban kis 100 ml-es kiszerelésben találhatja meg, melyeket korábban még nem lehetett kapni. Maga a díszdoboz pedig igényes, akár luxusáruházak polcain is megállná a helyét. Akár Karácsonyra, vagy bármilyen más alkalomra kívánja megvásárolni, elérhető áron juthat hozzá!

  

Ajándékozza meg Szeretteit ezzel a 4 kiváló termékkel egyszerre!

 

Ráadásul, ha rögtön 2 dobozzal rendel, ingyenesen házhoz is szállítjuk.


2013. december 1.

 

 

A Kelet-Magyarországban, Hajdú-Naplóban, Észak-Magyarországban és az Újhelyi Körkép c. újságok szeptemberi és októberi számában megjelent álláslehetőségeinkkel kapcsolatos cikkünk alatt található, 4 kérdést tartalmazó kupont beküldők közül október 18-án kisorsoltunk egy kedves Olvasót, aki 1 tégely Magyar Családi Balzsamot nyert.

 


 

A képen balról jobbra: Balogh Péter (Ügyvezető helyettes), aki kihúzta a nyertes kupont, középen Hornyákné Ági (Titkárságvezető), és dr. Butenkov János (Pénzügyi vezető), aki a sorsolási bizottság elnökeként felügyelte sorsolás szabályosságát.

 

A nyertes: Kaczur Jánosné Miskolcról

 

Gratulálunk neki!

2013. október 21.

 

Törődés = fél gyógyulás!

(A NaturComfort Kft. hírlevele)


Kedves Vásárló, Kedves Érdeklődő!

Bizonyára az Ön életében is többször előfordult már, hogy nem csupán a gyógyításra használt készítmény segített egy problémát orvosolni, hanem a kéz is, ami a gyógyírt adta. Ez rendkívül fontos a gyógyításban: a gondokkal-bajokkal küszködő ember szeretet nélkül csak szenved tovább, elsorvad, kaphat Ő akármilyen kiváló minőségű készítményt, vagy kezelést. Ugyanez fordítva is igaz: olykor elég egy kedves szó, egy forró tea pl. egy megfázás gyógyításához, s nem kell föltétlenül komolyabb gyógyszerekhez nyúlni.

A szeretet, a törődés fél gyógyulás! Ha valaki egyedül él, még annak az embernek az életére is igaz ez: a növényeivel, háziállataival való foglalkozás is segít, és nyilván szebb, jobb lesz az élete, ha szomszédjaival, vagy például a boltossal, fodrásszal, lelkésszel diskurál egy keveset. Szerencsére a beszélgetés vágya még mindig ott van az emberekben, hiába próbál a média egy része félelmet terjeszteni köztünk. Ne feledjük: ha ismerőseinktől, barátainktól, rokonainktól, vagy akár egy ismeretlentől csak hogyléte felől érdeklődünk, már jót tettünk. S ezt a törődést vissza is kapjuk. Észrevette már, Kedves Olvasó, hogy más ízű lesz az étel, ha jókedvvel készíti el? Vagy egy „gyengélkedő” háztartási gép egyszer csak megjavul, ha jobb kedvvel nyúl hozzá? Vagy, hogy szebben süt a Nap, vagy egy esős délután is megvidámodik, ha végre sikerül egy ritkábban látott rokonnal, baráttal telefonon beszélni, vagy találkozni Vele, és érdeklődni, hogy megy sora?

Arra biztatjuk Önt, hogy ezzel az érzéssel használja termékeinket, akár Önmagán, akár másokon segít velük. A törődés, a figyelem a legalapvetőbb emberi igény, arra biztatjuk, kapcsolja össze ezzel minden tevékenységét.


Egészségünk megóvása a tavaszi időszakban- Termékajánló


Sok szeretettel ajánljuk legújabb termékünket, a Magyar Családi Balzsam Extra Hűsítéssel készült változatát kedves figyelmébe.

A fő fejlesztés a Magyar Családi Balzsamhoz képest az, hogy a gyógynövényes összetevők gél alapra kerültek, illetve a menta- és kámfortartalmat megnöveltük a balzsamban, így gyorsabb felszívódást és erőteljesebb hűsítő hatást tudtunk elérni.

A hosszas teszteléssel sikerül elérni, hogy ezek a változtatások a balzsamba sűrített egyéb gyógynövények jótékony hatását ne csökkentsék, hanem még növeljék is meg, vagyis a Magyar Családi Balzsam extra hűsítéssel ugyanarra képes, mint nagy testvére, a Magyar Családi Balzsam, s még ráadásul erőteljesen hűsít- mert van, aki hidegen szereti!


Természetesen legnépszerűbb termékünk, a Magyar Családi Balzsam változatlan áron továbbra is kapható.


 

Az őszi időszak beköszöntével ajánljuk a Mikroréz Oldatot, elsősorban a vitaminok beépülésének segítésére.

Kevesen tudják, de szívesen adjuk mindenkinek tudtára: egyáltalán nem volt véletlen annak idején a rézkilincs, a rézpénz, a rézmozsár használata. A mindennapi használat során a szervezetbe kerülő réz elengedhetetlen a vitaminok beépüléséhez, sejt-anyagcserében játszott szerepe miatt! Nyilván a kolloid formájában fogyasztott réz már egy kifinomult, hatékonyabb módszer a réz segítségül hívására- a vas beépüléséhez is. Vashiányra, a bevitt vitaminok benntartására, magas vérnyomásra fogyassza Mikroréz Oldatunkat, mely az idegműködésre is jótékonyan hat!

 

Ajánljuk továbbá a C-vitaminunkat, és a Kalcium-Magnéziumunkat D-vitaminnal.

Iskolát újra kezdő gyermekek és ifjak teherbírásához ugyanúgy ajánljuk ezt a két termékünket, mint az idősebb embereknek. Fel kell készülni a hűvösebb időkre, a szellemi és fizikai igénybevételre.

 

Mikroezüst Oldatunk is segít ebben a felkészülésben: érdemes már a megfázásos időszak előtt alkalmazni.

Baktérium-, vírus- illetve mikrobaölő hatása igen erős: a legtöbb antibiotikum féltucatnyi organizmust pusztít el, a kolloid formájú ezüstöt tartalmazó oldat azonban képes akár 650-et is. Elsőrangú immunvédelmet biztosít. A rézhez hasonlóan egyébként az ezüstöt is sűrűn használták elődeink: még a szegényebb családoknál is volt ezüst étkészlet használatban, vagy ezüstlánc- illetve gyűrű.


Egy jó recept! A Mikroezüst Oldatot a gyártó felesége, Major Lászlóné Krisztina és barátnői, ismerősei befőzésnél már régóta sikerrel alkalmazzák tartósításra, a következőképpen: egy liternyi befőtthöz két evőkanál Mikroezüst Oldatot számítunk, az egyik evőkanál Oldatot az üveg aljára tesszük, a másikat pedig a gyümölcs üvegbe helyezése után a gyümölcsök tetejére: éppen úgy, mintha szalicilt használnánk. Vagyis tulajdonképpen szalicil helyett használjuk a Mikroezüst Oldatot tartósításra.


Egyébként, ha a szobanövény valamilyen fertőzést kap el, érdemes Mikroezüst Oldattal lepermetezni: egy használt szórófejes flakont forró vízzel kimosunk, és megápoljuk vele gyengélkedő növényeinket.

Minden használat egyvalamire vezethető vissza: az ezüst tisztán tart mindent, nem engedi a fertőzéseket elterjedni.

 

Magyar Családi Kézkrémet a szeles idő beköszöntével érdemes napi szinten használni, annál is inkább, mert a bőrfelszíni gyulladásokat is csillapítja.


 

Magyar Családi Sarokpuhítót is üdvös használni: a hűvösebb időben hordott harisnya, zokni nem fog tönkremenni a repedezett bőr miatt, s nyilván a sarok bőrének ápolása önmagában is fontos.


 

Termékeinket tiszta szívvel ajánljuk kedves figyelmébe: amíg elkerülnek Önhöz, kezdve a gyógynövények és egyéb gyógyhatású összetevők begyűjtésétől egészen a becsomagolásig és kiszállításig, folyamatosan szerető kezek között vándorolnak egészen odáig, hogy az Ön egészségét megóvják.


Remélhetőleg tudtunk segíteni Önnek hírlevelünkkel. Ne feledje: a törődés fél gyógyulás!


Szeretettel: 

Polgári Erika

A NaturComfort Kft. Alapítója, Ügyvezető Igazgatója

 

2013. szeptermber 17.

 Kedves Vásárló, Kedves Érdeklődő!


Nagy örömmel tájékoztatjuk a kedves Érdeklődőket, hogy Nyíregyháza belvárosában, 2013. június 03-án megnyitotta kapuit a NaturComfort Szalon. A megyeszékhelyen és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében élők már találkozhattak is hirdetésünkkel, amely az alábbi formában látható a város több pontján:

 


2013. június 4.

 

Nyílt levél

 

Kedves Vásárló!

 

Az elmúlt időszakban több vevői visszajelzést kaptunk arról, hogy a Magyar Családi Balzsamhoz hasonló terméket kínáló cég úgy kínálja a saját készítményét, mint a NaturComfort Kft. Magyar Családi Balzsamjának továbbfejlesztett változatát, illetve ahhoz is van merszük, hogy a NaturComfort Kft. nevében keressenek meg gyanútlan embereket. Termékeink receptúrája titoktartási védelem alatt áll, azt nem adjuk ki senkinek, tehát aki azt állítja, hogy a Magyar Családi Balzsam továbbfejlesztett változatával rendelkezik, valótlant állít!
Kérjük, figyeljen oda, hogy amikor megrendel valamit, tisztázza, melyik cégtől, melyik városból keresik!

Írja fel, ki kereste, milyen telefonszámról, kérje el a telefonáló adatait! Ha gyanúja támad, hívjon fel bennünket! Ügyfélszolgálatunkon, a 0620-275-4858-as telefonszámon utána tud érdeklődni, valóban nálunk dolgozik-e, aki Önt felhívta!

Legfontosabb értékesítő Partnereink Kun Péter Marketingshopja, Vass Enikő egyéni vállalkozó, az Újvári Egészségügyi Szolgáltató Bt., valamint a Zola Kft. Szlovákiából. Rajtunk kívül még Ők azok, akik jogosultak céges keretek között Magyar Családi termékeket forgalmazni.

Illetve, mikor megkapja a krémet, bizonyosodjon meg róla, hogy a Magyar Családi Balzsam és a NaturComfort cégnév szerepel rajta. Mivel több cég is bennünket leutánozva még hasonló dobozformát is készíttetett a termékéhez, cégünk új dobozt és matricát választott a jobb meg- különböztetés és a profibb megjelenés érdekében.

Tájékoztatom továbbá minden régi és új vevőnket, hogy személyesen, telefonosként én soha nem keresem meg Ügyfeleinket. Ha valaki Polgári Erikaként mutatkozik be, és úgy ajánl terméket, legyen óvatos, mert be akarják csapni.

Hálás vagyok azoknak a vevőknek, akik ezeket a kellemetlenségeket visszajelezték, és bízom benne, hogy minőségi termékeinkkel továbbra is fent tudjuk tartani ezt a kölcsönös bizalmon alapuló együttműködést!

 

Nyíregyháza, 2013. február 06.

 

Tisztelettel

Polgári Erika

Cégalapító, Ügyvezető Igazgató

Kedves Vásárló!


Nagy örömünkre szolgál, hogy a 4 hónapja forgalomba került Magyar Családi Körömvirág-Kenőcs után termékcsaládunk egy újabb tagját, a Magyar Családi Balzsam extra hűsítéssel készült változatát mutathatjuk be Önöknek.

 


 

A Magyar Családi Balzsam extra hűsítéssel készült változata gél alapra ültetett összetevőkkel készült. Ennek, illetve a termék megnövelt hűsítős hatóanyagtartalmának (menta, kámfor) köszönhetően erőteljesebb jellegű, extra hűs érzetet ad- mert van, aki hidegen szereti!


A termék megalkotását hosszas tesztelés előzte meg, melyben nagy segítségünkre volt számos Törzsvásárlónk is, akiknek ezúton is szeretnénk megköszönni közreműködésüket.

 

2013. július 2.

 

Kedves Vásárló!


 

Nagy örömünkre szolgál, hogy bemutathatjuk Önnek a NaturComfort termékcsalád legfiatalabb tagját, a Magyar Családi Körömvirág-Kenőcsöt, mely március 21-től megvásároható.

 


Elégedett ügyfeleink körében végzett felmérések azt mutatják, hogy a megkérdezettek 81%-a hiányolta ezt a terméket a NaturComfort készítményei közül, piacra kerülését mindenki nagyon várta.

2013. március 20.

 

 

Ízületi problémákkal, illetve emésztési gondokkal, túlsúllyal küszködő kedves ügyfeleink 2012. júniusától használják "Táncpróba" és "Karcsú Boszy" teakeverékeinket! Gyógyteáinkról bővebben a "Termékeink" menüpontra kattintva olvashat!