Keresés a honlapon

Nyári akciós csomagjaink: részletek itt!Aktuális állásajánlataink: részletek itt!

Rendelésfelvétel:

Megrendelés leadásához kattintson a Termékrendelés, vagy a Webáruház menüpontra.

Postaköltség: MINDÖSSZE 400 FT!


Hírlevél feliratkozás: itt!
Felhívjuk a Kedves Vásárlók figyelmét, hogy a legújabb frissítéseket tartalmazó honlap az F5 funkcióbillentyű lenyomásával válik olvashatóvá.A nemrég több országos csatornán (TV2, Fem3, Pro4, Sport Klub, F&H, DoQ, Sorozat+, Prizma, Muzsika Tv, Film+2) sugárzott reklámunkból többek közt egy kedves ügyfelünk Magyar Családi Balzsammal kapcsolatos tapasztalatairól is hallhatunk.


"Ízületi-reumatikus bajomra már régebb óta használtam a Magyar Családi Balzsamot. Amikor csípőprotézist ültettek be, bevittem magammal a krémet a kórházba. Keletkezett egy vérömleny a műtétkor, s megkértem a nővérkét, hogy kenegesse fölötte a csípőmet. Ma is használom, egy lépést se teszek nélküle."

Filiszár Józsefné (Erzsike néni), Lábod"Illata, felszívódása, fájdalomcsillapítása nagyszerű. Ez a balzsam tudott csak abban segíteni, hogy végigaludhassam az éjszakát."

Gulyás Sándorné, Mezőcsát


"Családommal visszérgyulladásra, napégésre, szúnyogcsípésre, illetve izomhúzódás és izomláz fájdalmának csillapítására is rendszeresen használjuk a Magyar Családi Balzsamot. Kiváló termék!"

Lebeda Attila, Nyíregyháza"A gyógyszert felírja az orvos, a gyógynövényt pedig az Isten adta."

Plószné Margó, Nyíribrány


Tájékoztatjuk Kedves Ügyfeleinket, hogy elkészült és hamarosan megvásárolható lesz termékcsaládunk legújabb két tagja, a nappali és éjjeli ránctalanító krémünk! Vásároljon továbbra is gyógyhatású készítményeinkből, hogy a szeles, hűvösebb időszakban is megőrizze egészségét!Hallva hírünket, a debreceni illetőségű Alföld TV is kíváncsi volt a NaturComfort Kft-re. Ebben a riportban többek közt néhány gyógynövényről, illetve az alternatív gyógyászatról is tájékozódhat a Kedves Érdeklődő.


Kedves Vásárló, Kedves Érdeklődő!

Az elmúlt időszakban több vevői visszajelzést kaptunk arról, hogy a Magyar Családi Balzsamhoz hasonló terméket kínáló cég úgy kínálja a saját készítményét, mint a NaturComfort Kft. Magyar Családi Balzsamjának továbbfejlesztett változatát, illetve ahhoz is van merszük, hogy a NaturComfort Kft. nevében keressenek meg gyanútlan embereket. Termékeink receptúrája titoktartási védelem alatt áll, azt nem adjuk ki senkinek, tehát aki azt állítja, hogy a Magyar Családi Balzsam továbbfejlesztett változatával rendelkezik, valótlant állít!

Kérjük, figyeljen oda, hogy amikor meg- rendel valamit, tisztázza, melyik cégtől, melyik városból keresik!
Írja fel, ki kereste, milyen telefonszámról, kérje el a telefonáló adatait! Ha gyanúja támad, hívjon fel bennünket! Ügyfélszolgálatunkon, a 0620-275-4858-as, a 0620/508-9690-as, vagy a 0642/726-706-os telefonszámon utána tud érdeklődni, valóban nálunk dolgozik-e, aki Önt felhívta!

Illetve, mikor megkapja a krémet, bizonyosodjon meg róla, hogy a Magyar Családi Balzsam és a NaturComfort cégnév szerepel rajta. Mivel több cég is bennünket leutánozva még hasonló dobozformát is készíttetett a termékéhez, cégünk új dobozt és matricát választott a jobb meg- különböztetés és a profibb megjelenés érdekében.---------------------------------------------------------

Tájékoztatjuk kedves Ügyfeleinket, hogy személyesen Polgári Erika telefonosként nem keresi meg Önöket, hogy termékeinket ajánlja. Ha valaki Polgári Erikaként mutatkozik be és úgy ajánl terméket, legyen óvatos, mert éppen be akarják csap- ni. Minden esetben kérje el a telefonos nevét és mobiltelefonszámát!


A NaturComfort Kft. D.A.S. Jogvédelem alatt álló Cég.


A régió egyik legdinamikusabban fejlődő vállalata, a nyíregyházi Natur- Comfort Kft. keresi kiváló kommunikációjú új Munkatársait. Ha Ön irodai körülmények között, családias hangulatban akar értelmes, hasznos munkával tisztes, versenyképes fizetést megkeresni, olvassa el figyelmesen az alábbi sorokat!

A nyíregyházi NaturComfort Kft. 3 éves története alatt 150 fős nagyvállalattá nőtte ki magát, Magyarországon nyolc irodát nyitott meg, több, mint 81.000 Ügyfelet szolgált ki határon innen és túl, hét saját terméket alkotott meg (összesen 14 fajta terméket gyártat és forgalmaz), s Partnercégei révén, hat további iroda segítségével értékesíti termékeit Magyarországon, Szlovákiában, illetve már Romániában is.

Aktuális állásajánlatainkat az alábbiakban olvashatja el:Online promóter

Gazdasági vezető

Irodai adminisztrátor

Marketingasszisztens

Telefonos értékesítő / Operator telemarketing
Munkatársaink mondták Rólunk:

Folénusz Marianna (Telefonos Értékesítő 4-es iroda, Kisvárda) nyilatkozata:

„A barátnőmet kísértem el felvételre. A barátnőm két nap múlva elment, nekem viszont annyira megtetszett, hogy egy éve már itt dolgozom. Életem legnagyobb lehetőségének érzem, hogy itt dolgozhatok. Azóta az életem 180 fokos fordulatot vett jó irányba.
Ha valaki sikerorientált, az hozzánk jöjjön dolgozni! Itt ténylegesen, kézzelfoghatóan jutalmazzák a sok befektetett időnket, energiánkat, munkánkat."Pintér Gizi (Telefonos Értékesítő 4-es iroda, Kisvárda) nyilatkozata:

„Amióta itt dolgozom, nagyon sok olyan dolgot tudtam vásárolni, amire szükségem volt: Tv, mosógép, számítógép..., és könnyebb a megélhetésünk. Az albérletet is könnyebben ki tudom fizetni."Szabó Tiborné, Margó (Telefonos Értékesítő 4-es iroda, Kisvárda) nyilatkozata:

„2012 február közepétől vagyok a cégnél. Nagyon szeretem ezt a munkát csinálni. Egyrészt biztos anyagi hátteret biztosít nekem, hiszen tudok a családnak segíteni és otthon a házban már sok háztartási gépet kicseréltem. Másrészt szeretek bejárni dolgozni, hiszen nagyon szeretem a kolléganőimet, sokszor a magánéletemből is hiányoznak, olyan kedvesek. Amit még nagyon szeretek, hogy a fizetésem az elvégzett munkával párhuzamosan nő, sok ösztönző program van és nem utolsósorban elismerik a munkámat”.Megellai Barbara (Telefonos Értékesítő, 6-os iroda, Kisvárda) nyilatkozata:

„Egyik nagy erősségem a jó kommunikációs készség, és ezt ebben a szak- mában teljesen felhasználhatom, hiszen nap mint nap emberekkel kell beszélgetnem telefonon keresztül. Ez nem egy egyszerű feladat, viszont kárpótol az az érzés, hogy embereknek tudok segíteni, mivel a szervezet számára egészséges termékeket forgalmazunk.

A munka mellett nagyon fontos az is, hogy örömmel érkezem meg min- den reggel az irodába. Nagyon kedvelem a munkatársaimat, barátságos, családias a légkör szinte már az első naptól fogva, hiszen a beilleszkedést nagyban megkönnyítette kedvességük, segítőkészségük. Ráadásul a trénerek, vezetők is maximálisan segítőkészek, empatikusak, bármikor bármilyen prob- lémával fordulhatok feléjük. Lehetőség van 4,6,8 órában dolgozni, így a csa- ládi dolgok mellett is jól lehet dolgozni, főleg nekem, mert kisgyerekem van.

A munkámat elismerik, motivációs programok miatt pedig próbálom a lehe- tő legtöbbet kihozni magamból! Ebben segít a havi értekezlet, ahol ismere- teket szerezhetek, hogy még jobb eladóvá válhassak. Nem egy utolsó szem- pont az sem, hogy számomra ez a munkahely egy biztos pont, hiszen a fize- tésemet mindig időben és korrekten kapom meg."