Keresés a honlapon
Tájékoztatjuk kedves Vásárlóinkat, hogy 2014. december 16-án tüntetések nehezíthetik a közlekedést az esti órákban, így a helyzetre való tekintettel előfordulhatnak késések a kiszállításban. Megértésüket előre is köszönjük!

ÜNNEPI IDŐSZAK ALATTI KISZÁLLÍTÁSOK RENDJE


Kedves Vásárlóink!

Nagy örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy Cégünk központja az év vége és az ünnepek közeledtének tiszteletére díszruhába öltözött. Ha kíváncsiak a részletekre, kattintsanak a Hírek menüpontra!

Üdvözlettel:
a NaturComfort Kft. csapata

Kedves Vásárlóink!

Már egy ideje foglalkoztatott bennünket az a gondolat, hogy hogyan tudnánk elérhetővé tenni termékeinket azon személyek számára is, akiket telefonon nem, vagy csak nagyon nehezen lehet elérni. Célunk az, hogy minél több Vásárlónak tudjunk segíteni, és nem szeretnénk, hogy egy hiányzó telefonvonal elérhetetlenné tegye számukra a komfortosabb életet! Ezért úgy döntöttünk, hogy bioboltokban is elérhetővé tesszük készítményeinket, mely terv mostanra sikerrel is járt!

A lista folyamatosan bővül, és a honlapunk Kapcsolat menüpontján belül, a Bioboltok almenüre kattintva megtekinthető. Szándékunk szerint 2014 végére a gyógyszertárak és bioboltok 99%-ával kapcsolatban állunk majd. Reméljük, hogy ez a fejlemény hozzájárul még több Ügyfelünk fájdalommentes mindennapjaihoz!

Üdvözlettel:
a NaturComfort Kft. csapata

Kedves Vásárlóink!

Örömmel tudatjuk Önökkel, hogy Cégünk fejlődésének részeként a NaturComfort Kft. honlapja belátható időn belül (előreláthatólag decemberre) megújul abból a célból, hogy átláthatóbb és korszerűbb legyen, s így jobban szolgálja kedves Ügyfeleink igényeit. További információkért kérjük, figyeljék a Hírek menüpontot, illetve Cégünk hírlevelét!

Üdvözlettel:
a NaturComfort Kft. csapata


Kedves Vásárlóink!

Örömmel értesítjük Önöket arról, hogy az elmúlt hónapokban kollégáink száma bővítésre került, annak érdekében, hogy minél hatékonyabban tudjuk szolgálni Ügyfeleink igényeit. Ennek a növekedésnek az egyik eredménye az, hogy mostantól a következő módokon lehetséges a Magyar Családi termékeket megvásárolni:

- telefonon kizárólag tőlünk, a NaturComfort Kft-től,

- online a NaturComfort Kft. webáruháza mellett még az Internetpatikán,

- személyesen a nyíregyházi Szent Miklós téren található Szalonunkban.

A közeli jövőben termékeinket bioboltokban is elérhetővé tesszük.

Várakozással tekintünk előre további kapcsolatunkra!

Köszönettel:
a NaturComfort Kft. csapataBENÉZEK A BOLTBA


Őszi akciós csomagjaink: részletek itt!Aktuális állásajánlataink: részletek itt!

Rendelésfelvétel:

Megrendelés leadásához kattintson a Termékrendelés, vagy a Webáruház menüpontra.

Postaköltség: MINDÖSSZE 400 FT!


Hírlevél feliratkozás: itt!
Felhívjuk a kedves Vásárlók figyelmét, hogy a legújabb frissítéseket tartalmazó honlap az F5 funkcióbillentyű lenyomásával válik olvashatóvá.„Hátfájdalmamra kezdtem használni a Magyar Családi Balzsamot. Ízületi fájdalmaim is voltak. Körülbelül 1 éve kezdtem el használni a balzsamot, erős fájdalom esetén naponta háromszor is bekenem a fájó testfelületet. Régebben orvosi kezelésekre jártam, gyógykenőcsöket használtam, de a Magyar Családi Balzsam azoktól sokkal jobb.”

Fekete Ferencné, Csoma


„A Magyar Családi Balzsamot használom ízületi fájdalomra, izomlazításra, sőt fejfájás esetén is használtam. A lányomnak arcüreggyulladása volt, Ő a Magyar Családi Életerő Olajat használta és Neki is használt. Csak pozitív tapasztalataim vannak! A telefonos kollégájukkal és a kiszállítással is nagyon meg vagyok elégedve, csillagos ötösre értékelem a NaturComfort Kft. termékeit és természetesen a munkájukat!”

Nagy Miklós (Gasztony)


„Ízületi problémáimra használom a Magyar Családi Balzsamot. Az ágyam felett van, minden este lefekvés előtt használom. Nemcsak a fájdalmam szünteti meg, de nyugtató hatása is van. A nyáron festés volt nálunk, a lányom eljött segíteni és nagyon megrándult a dereka. Mondtam Neki, hogy kenje be a balzsammal. Azóta Ő is rendszeresen használja. Nagyon meg vagyunk elégedve a termékkel.”

Szíjj Józsefné (Tatabánya)


"A gyógyszert felírja az orvos, a gyógynövényt pedig az Isten adta."

Plószné Margó, NyíribrányKedves Vásárló, Kedves Érdeklődő!

Az elmúlt időszakban több vevői visszajelzést kaptunk arról, hogy a Magyar Családi Balzsamhoz hasonló terméket kínáló cég úgy kínálja a saját készítményét, mint a NaturComfort Kft. Magyar Családi Balzsamjának továbbfejlesztett változatát, illetve ahhoz is van merszük, hogy a NaturComfort Kft. nevében keressenek meg gyanútlan embereket. Termékeink receptúrája titoktartási védelem alatt áll, azt nem adjuk ki senkinek, tehát aki azt állítja, hogy a Magyar Családi Balzsam továbbfejlesztett változatával rendelkezik, valótlant állít!

Kérjük, figyeljen oda, hogy amikor meg- rendel valamit, tisztázza, melyik cégtől, melyik városból keresik!
Írja fel, ki kereste, milyen telefonszámról, kérje el a telefonáló adatait! Ha gyanúja támad, hívjon fel bennünket! Ügyfélszolgálatunkon, a 0620/275-4858-as, a 0620/508-9690-es, vagy a 0642/726-706-os telefonszámon utána tud érdeklődni, valóban nálunk dolgozik-e, aki Önt felhívta!

Illetve, mikor megkapja a krémet, bizonyosodjon meg róla, hogy a Magyar Családi Balzsam és a NaturComfort cégnév szerepel rajta. Mivel több cég is bennünket leutánozva még hasonló dobozformát is készíttetett a termékéhez, cégünk új dobozt és matricát választott a jobb meg- különböztetés és a profibb megjelenés érdekében.---------------------------------------------------------

Tájékoztatjuk kedves Ügyfeleinket, hogy személyesen Polgári Erika telefonosként nem keresi meg Önöket, hogy termékeinket ajánlja. Ha valaki Polgári Erikaként mutatkozik be és úgy ajánl terméket, legyen óvatos, mert éppen be akarják csapni. Minden esetben kérje el a telefonos nevét és mobiltelefonszámát!

Egy dinamikusan fejlődő vállalat, a nyíregyházi NaturComfort Kft. keresi kiváló kommunikációjú új Munkatársait. Ha Ön irodai körülmények között, családias hangulatban akar értelmes, hasznos munkával tisztes, versenyképes fizetést megkeresni, olvassa el figyelmesen az alábbi sorokat!

A nyíregyházi NaturComfort Kft. 2011-es februári megalakulása óta 130 fős nagyvállalattá nőtte ki magát, Magyarországon nyolc irodát nyitott meg, több mint 81.000 Ügyfelet szolgált ki határon innen és túl, nyolc saját terméket alkotott meg (összesen 18 fajta terméket gyártat és forgalmaz), s Partnercégei révén két további iroda segítségével értékesíti termékeit Szlovákiában, illetve Romániában.

Aktuális állásajánlatainkat az alábbiakban olvashatja el:Irodai recepciós

Telefonos értékesítő / Operator telemarketing (Ro)

Számlázó asszisztens
Munkatársaink mondták Rólunk:

Folénusz Marianna (Telefonos Értékesítő, 4-es iroda, Kisvárda) nyilatkozata:
„A barátnőmet kísértem el felvételre. A barátnőm két nap múlva elment, nekem viszont annyira megtetszett, hogy egy éve már itt dolgozom. Életem legnagyobb lehetőségének érzem, hogy itt dolgozhatok. Azóta az életem 180 fokos fordulatot vett jó irányba. Ha valaki sikerorientált, az hozzánk jöjjön dolgozni! Itt ténylegesen, kézzelfoghatóan jutalmazzák a sok befektetett időnket, energiánkat, munkánkat."

Pintér Gizi (Telefonos Értékesítő, 4-es iroda, Kisvárda) nyilatkozata:
„Amióta itt dolgozom, nagyon sok olyan dolgot tudtam vásárolni, amire szükségem volt: TV, mosógép, számítógép..., és könnyebb a megélhetésünk. Az albérletet is könnyebben ki tudom fizetni."

Szabó Tiborné, Margó (Telefonos Értékesítő, 4-es iroda, Kisvárda) nyilatkozata:
„2012 február közepétől vagyok a cégnél. Nagyon szeretem ezt a munkát csinálni. Egyrészt biztos anyagi hátteret biztosít nekem, hiszen tudok a családnak segíteni, és otthon a házban már sok háztartási gépet kicseréltem. Másrészt szeretek bejárni dolgozni, hiszen nagyon szeretem a kolléganőimet, sokszor a magánéletemből is hiányoznak, olyan kedvesek. Amit még nagyon szeretek, hogy a fizetésem az elvégzett munkával párhuzamosan nő, sok ösztönző program van, és nem utolsósorban elismerik a munkámat."

Megellai Barbara (Telefonos Értékesítő, 6-os iroda, Kisvárda) nyilatkozata:
„Egyik nagy erősségem a jó kommunikációs készség, és ezt ebben a szakmában teljesen felhasználhatom, hiszen nap mint nap emberekkel kell beszélgetnem telefonon keresztül. Ez nem egy egyszerű feladat, viszont kárpótol az az érzés, hogy embereknek tudok segíteni, mivel a szervezet számára egészséges termékeket forgalmazunk.
A munka mellett nagyon fontos az is, hogy örömmel érkezem meg minden reggel az irodába. Nagyon kedvelem a munkatársaimat, barátságos, családias a légkör szinte már az első naptól fogva, hiszen a beilleszkedést nagyban megkönnyítette kedvességük, segítőkészségük. Ráadásul a trénerek, vezetők is maximálisan segítőkészek, empatikusak, bármikor bármilyen problémával fordulhatok feléjük. Lehetőség van 4, 6, vagy 8 órában dolgozni, így a családi dolgok mellett is jól lehet dolgozni, főleg nekem, mert kisgyerekem van.
A munkámat elismerik, a motivációs programok miatt pedig próbálom a lehető legtöbbet kihozni magamból! Ebben segít a havi értekezlet, ahol ismereteket szerezhetek, hogy még jobb eladóvá válhassak. Nem egy utolsó szempont az sem, hogy számomra ez a munkahely egy biztos pont, hiszen a fizetésemet mindig időben és korrekten kapom meg."