Keresés a honlapon

Nyári akciós csomagjaink: részletek itt!Aktuális állásajánlataink: részletek itt!

Rendelésfelvétel:

Megrendelés leadásához kattintson a Termékrendelés, vagy a Webáruház menüpontra.

Postaköltség: MINDÖSSZE 400 FT!


Hírlevél feliratkozás: itt!
Felhívjuk a Kedves Vásárlók figyelmét, hogy a legújabb frissítéseket tartalmazó honlap az F5 funkcióbillentyű lenyomásával válik olvashatóvá.A nemrég több országos csatornán (TV2, Fem3, Pro4, Sport Klub, F&H, DoQ, Sorozat+, Prizma, Muzsika Tv, Film+2) sugárzott reklámunkból többek közt egy kedves ügyfelünk Magyar Családi Balzsammal kapcsolatos tapasztalatairól is hallhatunk.


"Ízületi-reumatikus bajomra már régebb óta használtam a Magyar Családi Balzsamot. Amikor csípőprotézist ültettek be, bevittem magammal a krémet a kórházba. Keletkezett egy vérömleny a műtétkor, s megkértem a nővérkét, hogy kenegesse fölötte a csípőmet. Ma is használom, egy lépést se teszek nélküle."

Filiszár Józsefné (Erzsike néni), Lábod"Illata, felszívódása, fájdalomcsillapítása nagyszerű. Ez a balzsam tudott csak abban segíteni, hogy végigaludhassam az éjszakát."

Gulyás Sándorné, Mezőcsát


"Családommal visszérgyulladásra, napégésre, szúnyogcsípésre, illetve izomhúzódás és izomláz fájdalmának csillapítására is rendszeresen használjuk a Magyar Családi Balzsamot. Kiváló termék!"

Lebeda Attila, Nyíregyháza"A gyógyszert felírja az orvos, a gyógynövényt pedig az Isten adta."

Plószné Margó, Nyíribrány


Tájékoztatjuk Kedves Ügyfeleinket, hogy elkészült és hamarosan megvásárolható lesz termékcsaládunk legújabb két tagja, a nappali és éjjeli ránctalanító krémünk! Vásároljon továbbra is gyógyhatású készítményeinkből, hogy a szeles, hűvösebb időszakban is megőrizze egészségét!Hallva hírünket, a debreceni illetőségű Alföld TV is kíváncsi volt a NaturComfort Kft-re. Ebben a riportban többek közt néhány gyógynövényről, illetve az alternatív gyógyászatról is tájékozódhat a Kedves Érdeklődő.


Kedves Vásárló, Kedves Érdeklődő!

Az elmúlt időszakban több vevői visszajelzést kaptunk arról, hogy a Magyar Családi Balzsamhoz hasonló terméket kínáló cég úgy kínálja a saját készítményét, mint a NaturComfort Kft. Magyar Családi Balzsamjának továbbfejlesztett változatát, illetve ahhoz is van merszük, hogy a NaturComfort Kft. nevében keressenek meg gyanútlan embereket. Termékeink receptúrája titoktartási védelem alatt áll, azt nem adjuk ki senkinek, tehát aki azt állítja, hogy a Magyar Családi Balzsam továbbfejlesztett változatával rendelkezik, valótlant állít!

Kérjük, figyeljen oda, hogy amikor meg- rendel valamit, tisztázza, melyik cégtől, melyik városból keresik!
Írja fel, ki kereste, milyen telefonszámról, kérje el a telefonáló adatait! Ha gyanúja támad, hívjon fel bennünket! Ügyfélszolgálatunkon, a 0620-275-4858-as, a 0620/508-9690-as, vagy a 0642/726-706-os telefonszámon utána tud érdeklődni, valóban nálunk dolgozik-e, aki Önt felhívta!

Illetve, mikor megkapja a krémet, bizonyosodjon meg róla, hogy a Magyar Családi Balzsam és a NaturComfort cégnév szerepel rajta. Mivel több cég is bennünket leutánozva még hasonló dobozformát is készíttetett a termékéhez, cégünk új dobozt és matricát választott a jobb meg- különböztetés és a profibb megjelenés érdekében.---------------------------------------------------------

Tájékoztatjuk kedves Ügyfeleinket, hogy személyesen Polgári Erika telefonosként nem keresi meg Önöket, hogy termékeinket ajánlja. Ha valaki Polgári Erikaként mutatkozik be és úgy ajánl terméket, legyen óvatos, mert éppen be akarják csap- ni. Minden esetben kérje el a telefonos nevét és mobiltelefonszámát!


A NaturComfort Kft. D.A.S. Jogvédelem alatt álló Cég.


Kedves Érdeklődő!

Üdvözöljük Önt a NaturComfort Kft. honlapján!

Csapatunk célja, hogy olyan minőségi, főként természetes összetevőkből álló –elsősorban magyar– gyógyhatású készítményekkel se- gítsünk az embereken, amelyek mellékhatá- sok nélkül, az emberi szervezettel összhang- ban fejtik ki áldásos hatásukat. Gyulladáscsökkentés, fájdalomcsillapítás, bőrápolás, immunerősítés, emésztési za- varok, vérnyomásproblémák: ezekben tu- dunk Önnek és Családjának segíteni.

Büszkék vagyunk arra, hogy jó szemléletű szakemberek segítségével kifejlesztett ter- mékeinket több, mint 81.000 elégedett ügy- felünk használja határon innen és túl: ez jelzi számunkra, hogy helyes utat választottunk akkor, mikor a ha- gyományos „fűben-fában orvosság” - tanítást újjáélesztettük, és fő hatóanyagokként gyógynövényeket, tiszta összetevőket kerestünk készítményeinkhez.

Jó szívvel és segítő szándékkal ajánljuk tehát a honlapon szereplő termékeket az Ön kedves figyelmébe.Szeretettel:Polgári Erika

Cégalapító, Ügyvezető Igazgató

Ismerkedjen meg közelebbről a NaturComfort Kft-vel!

A NaturComfort Kft. egy nyíregyházi székhe- lyű, telemarketinges vállalkozás, mely irodai és otthoni telefonosokra épül. Két éve hoztuk létre, azzal a céllal, hogy minőségi és termé- szetes összetevőkből, magyar alapanya- gokból álló, Magyarországon, magyar dol- gozók által gyártott és értékesített termé- keinket elérhető áron juttassuk el az idősebb, esetenként mozgásában már korlátozott korosztálynak. Termékeink termé- szetesen bevizsgált, engedélyeztetett készítmények, többségük saját fej- lesztésünk, melyeket alapos munkával, vásárlói igények, visszajelzések alapján álmodtunk, s alkottunk meg.

Képzett telefonosaink intelligens kapcsolatteremtéssel ajánlják megoldá- sainkat az érdeklődőknek; megrendelés esetén pedig szállítóink házhoz viszik a rendelést. Termékcsaládunkból mindig Ügyfeleink igényei szerint ajánljuk a lehető legjobb megoldást.

Szeretnénk komfortosabbá tenni vásárlóink életét, amit nem csak gyógy- hatású készítményeinkkel, de a kiszolgálás módjával és minőségével is biztosítunk.

Fennállásunk óta több, mint 56.000 háztartásba juttattuk el termékeinket saját szállítóinkkal ingyenesen, illetve csomagküldő szolgálattal, minimális postaköltséggel- melyeket megelégedve használnak vásárlóink. Szolgálta- tásaink minőségét tükrözi, hogy egyre több elégedett vásárló rendel régebbi, illetve újabb fejlesztésű készítményeinkből, ezzel is növelve Törzsvásárlóink számát. Ez jelzi számunkra, hogy helyes utat választottunk, amikor a hagyo- mányos „fűben-fában orvosság” tanítást újjáélesztettük, és kiemelkedően magas gyógynövénytartalommal bíró termékeket fejlesztettünk ki, ame- lyek igen nagy népszerűségre tettek szert. Azokkal, akikkel kapcsolatba léptünk, folyamatosan törődünk, ápoljuk a jó viszonyt.

Magyarországon jelenleg nyold irodában működik a Cég, Szlovákiában pedig a Zola s.r.o. képvisel bennünket.

Büszkék vagyunk arra is, hogy a gazdasági válság kellős közepén a kezdeti havi 60 darabos megrendelésünk 10.000-re nőtt, s ezt segítő tevékenység- gel tudtuk elérni, örömöt, boldogságot, megkönnyebbülést közvetítve ked- ves ügyfeleinknek. Nem is beszélve arról, hogy cégünk növekedése egyre több magyar családnak nyújt megélhetést.
Büszkén valljuk azt is, hogy Magyarországon mi vagyunk az egyetlen cég, amely ilyen magas hatóanyagtartalmú, természetes összetevőkből álló krémeket, olajokat, immunerősítőket szállít ingyenesen, vagy jelképesnek mondható, minimális postaköltséggel úgy, hogy minden elérhetőségünket megadjuk kedves ügyfeleinknek, s még saját mobilszámainkat is meg szok- tuk adni. Új termékek bevezetése előtt a régi vásárlóinkat is bevonjuk a tesztelésbe, segítséget kérünk tőlük, kíváncsiak vagyunk a véleményük- re. Kínálatunkat folyamatosan bővítjük. Orvosok, reumatológusok, massző- rök, kozmetikusok is támogatnak bennünket, vannak, akik segítettek a ter- mékfejlesztésben, s vannak, akik termékeink rendszeres vásárlói, tovább-ajánlói.

Amennyiben valamelyik termékünk felkeltette érdeklődését, bátran keressen minket további információkért.
Hívja a 06-20-275-4858-as, a 0620/508-9690-as, vagy a 0642/726-706-os telefonszámot, illetve írjon nekünk az alábbi címekre: naturcomfortkerdesek@gmail.com vagy naturcomfort.ugyfel@gmail.com.
A Zola s.r.o. elérhetőségei: +421-91-55-77-080,
illetve zolasro01@gmail.com.A NaturComfort Kft. Küldetésnyilatkozata:

A NaturComfort Kft. célja: az embereken segíteni, hogy fájdalommente- sen éljenek. Küllemre és tartalomra nézve is értékes, szép termékcsa- lád. Olyan, jobb állapotban lévő elégedett vevők, akik az önmagukkal és másokkal való igényes törődés eredményeképpen vissza- vagy rátalál- nak a komfortosabb, örömtelibb életvitelhez. Sikeres munkatársi csapat, akik hatékonyak, profik, megtalálják a számításukat, erkölcsileg és anya- gilag biztonságban vannak.

Célunk az egyre bővülő és elégedett vevőkör, és sikeres, elégedett mun- katársak.