Keresés a honlapon
Tájékoztatjuk kedves Vásárlóinkat, hogy 2014. december 16-án tüntetések nehezíthetik a közlekedést az esti órákban, így a helyzetre való tekintettel előfordulhatnak késések a kiszállításban. Megértésüket előre is köszönjük!

ÜNNEPI IDŐSZAK ALATTI KISZÁLLÍTÁSOK RENDJE


Kedves Vásárlóink!

Nagy örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy Cégünk központja az év vége és az ünnepek közeledtének tiszteletére díszruhába öltözött. Ha kíváncsiak a részletekre, kattintsanak a Hírek menüpontra!

Üdvözlettel:
a NaturComfort Kft. csapata

Kedves Vásárlóink!

Már egy ideje foglalkoztatott bennünket az a gondolat, hogy hogyan tudnánk elérhetővé tenni termékeinket azon személyek számára is, akiket telefonon nem, vagy csak nagyon nehezen lehet elérni. Célunk az, hogy minél több Vásárlónak tudjunk segíteni, és nem szeretnénk, hogy egy hiányzó telefonvonal elérhetetlenné tegye számukra a komfortosabb életet! Ezért úgy döntöttünk, hogy bioboltokban is elérhetővé tesszük készítményeinket, mely terv mostanra sikerrel is járt!

A lista folyamatosan bővül, és a honlapunk Kapcsolat menüpontján belül, a Bioboltok almenüre kattintva megtekinthető. Szándékunk szerint 2014 végére a gyógyszertárak és bioboltok 99%-ával kapcsolatban állunk majd. Reméljük, hogy ez a fejlemény hozzájárul még több Ügyfelünk fájdalommentes mindennapjaihoz!

Üdvözlettel:
a NaturComfort Kft. csapata

Kedves Vásárlóink!

Örömmel tudatjuk Önökkel, hogy Cégünk fejlődésének részeként a NaturComfort Kft. honlapja belátható időn belül (előreláthatólag decemberre) megújul abból a célból, hogy átláthatóbb és korszerűbb legyen, s így jobban szolgálja kedves Ügyfeleink igényeit. További információkért kérjük, figyeljék a Hírek menüpontot, illetve Cégünk hírlevelét!

Üdvözlettel:
a NaturComfort Kft. csapata


Kedves Vásárlóink!

Örömmel értesítjük Önöket arról, hogy az elmúlt hónapokban kollégáink száma bővítésre került, annak érdekében, hogy minél hatékonyabban tudjuk szolgálni Ügyfeleink igényeit. Ennek a növekedésnek az egyik eredménye az, hogy mostantól a következő módokon lehetséges a Magyar Családi termékeket megvásárolni:

- telefonon kizárólag tőlünk, a NaturComfort Kft-től,

- online a NaturComfort Kft. webáruháza mellett még az Internetpatikán,

- személyesen a nyíregyházi Szent Miklós téren található Szalonunkban.

A közeli jövőben termékeinket bioboltokban is elérhetővé tesszük.

Várakozással tekintünk előre további kapcsolatunkra!

Köszönettel:
a NaturComfort Kft. csapataBENÉZEK A BOLTBA


Őszi akciós csomagjaink: részletek itt!Aktuális állásajánlataink: részletek itt!

Rendelésfelvétel:

Megrendelés leadásához kattintson a Termékrendelés, vagy a Webáruház menüpontra.

Postaköltség: MINDÖSSZE 400 FT!


Hírlevél feliratkozás: itt!
Felhívjuk a kedves Vásárlók figyelmét, hogy a legújabb frissítéseket tartalmazó honlap az F5 funkcióbillentyű lenyomásával válik olvashatóvá.„Hátfájdalmamra kezdtem használni a Magyar Családi Balzsamot. Ízületi fájdalmaim is voltak. Körülbelül 1 éve kezdtem el használni a balzsamot, erős fájdalom esetén naponta háromszor is bekenem a fájó testfelületet. Régebben orvosi kezelésekre jártam, gyógykenőcsöket használtam, de a Magyar Családi Balzsam azoktól sokkal jobb.”

Fekete Ferencné, Csoma


„A Magyar Családi Balzsamot használom ízületi fájdalomra, izomlazításra, sőt fejfájás esetén is használtam. A lányomnak arcüreggyulladása volt, Ő a Magyar Családi Életerő Olajat használta és Neki is használt. Csak pozitív tapasztalataim vannak! A telefonos kollégájukkal és a kiszállítással is nagyon meg vagyok elégedve, csillagos ötösre értékelem a NaturComfort Kft. termékeit és természetesen a munkájukat!”

Nagy Miklós (Gasztony)


„Ízületi problémáimra használom a Magyar Családi Balzsamot. Az ágyam felett van, minden este lefekvés előtt használom. Nemcsak a fájdalmam szünteti meg, de nyugtató hatása is van. A nyáron festés volt nálunk, a lányom eljött segíteni és nagyon megrándult a dereka. Mondtam Neki, hogy kenje be a balzsammal. Azóta Ő is rendszeresen használja. Nagyon meg vagyunk elégedve a termékkel.”

Szíjj Józsefné (Tatabánya)


"A gyógyszert felírja az orvos, a gyógynövényt pedig az Isten adta."

Plószné Margó, NyíribrányKedves Vásárló, Kedves Érdeklődő!

Az elmúlt időszakban több vevői visszajelzést kaptunk arról, hogy a Magyar Családi Balzsamhoz hasonló terméket kínáló cég úgy kínálja a saját készítményét, mint a NaturComfort Kft. Magyar Családi Balzsamjának továbbfejlesztett változatát, illetve ahhoz is van merszük, hogy a NaturComfort Kft. nevében keressenek meg gyanútlan embereket. Termékeink receptúrája titoktartási védelem alatt áll, azt nem adjuk ki senkinek, tehát aki azt állítja, hogy a Magyar Családi Balzsam továbbfejlesztett változatával rendelkezik, valótlant állít!

Kérjük, figyeljen oda, hogy amikor meg- rendel valamit, tisztázza, melyik cégtől, melyik városból keresik!
Írja fel, ki kereste, milyen telefonszámról, kérje el a telefonáló adatait! Ha gyanúja támad, hívjon fel bennünket! Ügyfélszolgálatunkon, a 0620/275-4858-as, a 0620/508-9690-es, vagy a 0642/726-706-os telefonszámon utána tud érdeklődni, valóban nálunk dolgozik-e, aki Önt felhívta!

Illetve, mikor megkapja a krémet, bizonyosodjon meg róla, hogy a Magyar Családi Balzsam és a NaturComfort cégnév szerepel rajta. Mivel több cég is bennünket leutánozva még hasonló dobozformát is készíttetett a termékéhez, cégünk új dobozt és matricát választott a jobb meg- különböztetés és a profibb megjelenés érdekében.---------------------------------------------------------

Tájékoztatjuk kedves Ügyfeleinket, hogy személyesen Polgári Erika telefonosként nem keresi meg Önöket, hogy termékeinket ajánlja. Ha valaki Polgári Erikaként mutatkozik be és úgy ajánl terméket, legyen óvatos, mert éppen be akarják csapni. Minden esetben kérje el a telefonos nevét és mobiltelefonszámát!

Kedves Érdeklődő!

Üdvözöljük Önt a NaturComfort Kft. honlapján!

Csapatunk célja, hogy olyan minőségi, főként természetes összetevőkből álló készítményekkel segítsünk az embereken, amelyek az emberi szervezettel összhangban fejtik ki áldásos hatásukat.

Büszkék vagyunk arra, hogy jó szemléletű szakemberek segítségével kifejlesztett termékeinket több mint 81.000 elégedett Ügyfelünk használja határon innen és túl: ez jelzi számunkra, hogy helyes utat választottunk akkor, amikor a hagyományos „fűben-fában orvosság”-tanítást újjáélesztettük, és fő hatóanyagokként gyógynövényeket, tiszta összetevőket kerestünk készítményeinkhez. Nemrégiben bővítettük munkatársaink körét, hogy a megnövekedett vásárlói igényeket ki tudjuk szolgálni.

Magyar Családi Balzsamunknak olyan sikere van, hogy havonta 3-4 ezer közé esik azok száma, akik újra rendelnek belőle maguknak vagy családtagjaiknak. A Magyar Családi Balzsam többek közt ennek a vevői bizalomnak is köszönhetően nyerte el a Magyar Természetgyógyászok Szövetségének ajánlását 2014 márciusában.

Bízom benne, hogy Cégem megalapításakor megszületett szándékom – hogy valódi törődéssel teszem komfortosabbá az emberek életét – az Önökkel életben lévő kapcsolatommal még sokáig fennmarad.

Jó szívvel és segítő szándékkal ajánlom tehát a honlapon szereplő termékeket az Ön kedves figyelmébe.Szeretettel:Polgári Erika

Cégalapító, Ügyvezető Igazgató

Ismerkedjen meg közelebbről a NaturComfort Kft-vel!

A NaturComfort Kft. egy nyíregyházi székhelyű telemarketinges vállalkozás, mely irodai és otthoni telefonosokra épül. Két éve hoztuk létre, azzal a céllal, hogy minőségi és természetes összetevőkből, magyar alapanyagokból álló, Magyarországon, magyar dolgozók által gyártott és értékesített termékeinket elérhető áron juttassuk el Ügyfeleinknek. Termékeink természetesen bevizsgált, engedélyeztetett kozmetikai készítmények, többségük saját fejlesztésünk, melyeket alapos munkával, vásárlói igények, visszajelzések alapján álmodtunk, s alkottunk meg.

Képzett telefonosaink intelligens kapcsolatteremtéssel ajánlják megoldásainkat az érdeklődőknek, megrendelés esetén pedig szállítóink házhoz viszik a rendelést. Termékcsaládunkból mindig Ügyfeleink igényei szerint ajánljuk a lehető legjobb megoldást.

Szeretnénk komfortosabbá tenni Vásárlóink életét, amit nem csak készítményeinkkel, de a kiszolgálás módjával és minőségével is biztosítunk.

Fennállásunk óta több mint 60.000 háztartásba juttattuk el termékeinket, saját szállítóinkkal ingyenesen, illetve csomagküldő szolgálattal, minimális postaköltséggel, melyeket megelégedve használnak Vásárlóink. Szolgáltatásaink minőségét tükrözi, hogy egyre több elégedett Vásárló rendel régebbi, illetve újabb fejlesztésű készítményeinkből, ezzel is növelve Törzsvásárlóink számát. Ez jelzi számunkra, hogy helyes utat választottunk, amikor a hagyományos „fűben-fában orvosság”-tanítást újjáélesztettük, és kiemelkedően magas gyógynövény-tartalommal bíró termékeket fejlesztettünk ki, amelyek igen nagy népszerűségre tettek szert. Azokkal, akikkel kapcsolatba léptünk, folyamatosan törődünk, ápoljuk a jó viszonyt.

Magyarországon jelenleg nyolc irodában működik a Cég, Románián belül Szatmárnémetiben van irodánk, Szlovákiában pedig a Zola s.r.o. képvisel bennünket.Büszkék vagyunk arra is, hogy a gazdasági válság kellős közepén a kezdeti havi 60 darabos megrendelésünk 10.000-re nőtt, s ezt segítő tevékenységgel tudtuk elérni, örömöt, boldogságot, megkönnyebbülést közvetítve kedves Ügyfeleinknek. Nem is beszélve arról, hogy Cégünk növekedése egyre több magyar családnak nyújt megélhetést.
Új termékek bevezetése előtt a régi Vásárlóinkat is bevonjuk a tesztelésbe, segítséget kérünk tőlük, kíváncsiak vagyunk a véleményükre. Kínálatunkat folyamatosan bővítjük. Orvosok, reumatológusok, masszőrök, kozmetikusok is támogatnak bennünket; vannak, akik segítettek a termékfejlesztésben, s vannak, akik termékeink rendszeres vásárlói, továbbajánlói.

Amennyiben valamelyik termékünk felkeltette érdeklődését, bátran keressen minket további információkért.
Hívja a 0620/275-4858-as, a 0620/508-9690-es, vagy a 0642/726-706-os telefonszámot, illetve írjon nekünk az alábbi címekre: naturcomfortkerdesek@gmail.com vagy naturcomfort.ugyfel@gmail.com.
Romániai irodánk telefonon a 0755 906 398-as számon, e-mailen pedig a naturcomfort.ro&gmail.com e-mail címen érhető el.
A Zola s.r.o. elérhetőségei: +421-91-55-77-080, illetve zolasro01@gmail.com.A NaturComfort Kft. Küldetésnyilatkozata

A NaturComfort Kft. célja: az embereken segíteni, hogy fájdalommentesen éljenek. Küllemre és tartalomra nézve is értékes, szép termékcsalád. Olyan, jobb állapotban lévő elégedett vevők, akik az önmagukkal és másokkal való igényes törődés eredményeképpen vissza- vagy rátalálnak a komfortosabb, örömtelibb életvitelre. Sikeres munkatársi csapat, akik hatékonyak, profik, megtalálják a számításukat, erkölcsileg és anyagilag biztonságban vannak. Célunk az egyre bővülő és elégedett vevőkör, és sikeres, elégedett munkatársak.